Donate to the MX-3.com Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently September 19 2019, 6:05 PM



Reply to topic  [ 12 posts ] 
 anyone else having virus issues from this board??? 
Author Message
Senior Member

Joined: January 01 2001, 3:01 AM
Posts: 2053
Location: Woodbridge, VA, USA
Reply with quote
Post anyone else having virus issues from this board???
I'm getting ALOT of virus activity from members of this board. Last week I received one from Barry and this morning i received one from macnwings. Is anyone else getting these?

_________________
Shaun Newman
SOLD 1994 Blaze Red GS/ SOLD 1994 Chaste White GS-R


June 15 2004, 9:08 AM
Profile ICQ WWW
Site Administrator
User avatar

Joined: November 07 2000, 3:01 AM
Posts: 8391
Location: Lat 35.1N Lon -90W
Reply with quote
Post Re: anyone else having virus issues from this board???
You didnt get one from me.. you got one from someone who has me in their address book.

Look @ the details of the Email and see what IP it came from.

Do a reverse IP lookup and see the DNS name for it.. and let me know who it is.

or just send me a PM with the IP and I'll look it up.

<small>[ June 15, 2004, 09:46 AM: Message edited by: Custommx3 ]</small>

_________________
Keep this site alive! Donate!


June 15 2004, 10:34 AM
Profile WWW
Senior Member

Joined: January 01 2001, 3:01 AM
Posts: 2053
Location: Woodbridge, VA, USA
Reply with quote
Post Re: anyone else having virus issues from this board???
Return-Path: <macnwigs2@yahoo.com>
Received: from 65.49.157.3 (helo=sonicxtacy.com)
by mx.perfora.net with ESMTP (Nemesis),
id 1Ba0y9-1DgJ-0MKv22-0000G0; Mon, 14 Jun 2004 19:34:25 -0400
Message-ID: <1Ba0y9-1DgJ-0MKv22-0000G0@mx.perfora.net>
From: macnwigs2@yahoo.com
To: shaun@sonicxtacy.com
Subject: Re: my product
Date: Mon, 14 Jun 2004 19:34:24 -0400
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed;
boundary="----=_NextPart_000_0016----=_NextPart_000_0016"
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-SpamScore: 0.952
tests= NO_REAL_NAME MISSING_MIMEOLE


coming from the same IP as the email you sent. I get about 3 viruses a day

_________________
Shaun Newman
SOLD 1994 Blaze Red GS/ SOLD 1994 Chaste White GS-R


June 15 2004, 2:26 PM
Profile ICQ WWW
Supporting Member
User avatar

Joined: January 28 2003, 3:01 AM
Posts: 1621
Location: Williams lake, BC
Reply with quote
Post Re: anyone else having virus issues from this board???
yah, me too, i was getting quite a few a day, it infected my norton antivirus and windows media player, uninstalled both then reloaded norton so it would work, tracked down the other viruses, then reinstalled all corrupted files. took me like five hours on sunday, back up and running though.

_________________
1993 White gs klze.


June 15 2004, 3:46 PM
Profile
Site Administrator
User avatar

Joined: November 07 2000, 3:01 AM
Posts: 8391
Location: Lat 35.1N Lon -90W
Reply with quote
Post Re: anyone else having virus issues from this board???
Quote:
Originally posted by Sonicxtacy02:
Return-Path: <macnwigs2@yahoo.com>
Received: from 65.49.157.3 (helo=sonicxtacy.com)
by mx.perfora.net with ESMTP (Nemesis),
id 1Ba0y9-1DgJ-0MKv22-0000G0; Mon, 14 Jun 2004 19:34:25 -0400
Message-ID: <1Ba0y9-1DgJ-0MKv22-0000G0@mx.perfora.net>
From: macnwigs2@yahoo.com
To: shaun@sonicxtacy.com
Subject: Re: my product
Date: Mon, 14 Jun 2004 19:34:24 -0400
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed;
boundary="----=_NextPart_000_0016----=_NextPart_000_0016"
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-SpamScore: 0.952
tests= NO_REAL_NAME MISSING_MIMEOLE


coming from the same IP as the email you sent. I get about 3 viruses a day
IP Address 65.49.157.3 resolves to:
CPE0080c8b4337f-CM014100000980.cpe.net.cable.rogers.com

Not me, I dont have a rogers cable even in my state :)

I dont get viruses, My antivirus checks for updates every 30 mins. and My I have a static IP, and thats not mine.

_________________
Keep this site alive! Donate!


June 15 2004, 4:11 PM
Profile WWW
Site Administrator
User avatar

Joined: November 07 2000, 3:01 AM
Posts: 8391
Location: Lat 35.1N Lon -90W
Reply with quote
Post Re: anyone else having virus issues from this board???
|65.49.157.3| CPE0080c8b4337f-CM014100000980.cpe.net.cable.rogers.com |Toronto, ON, Canada| -05:00 | Rogers Cable Inc. ROGERAS-CAB-8

_________________
Keep this site alive! Donate!


June 15 2004, 4:21 PM
Profile WWW
Site Administrator
User avatar

Joined: November 07 2000, 3:01 AM
Posts: 8391
Location: Lat 35.1N Lon -90W
Reply with quote
Post Re: anyone else having virus issues from this board???
Good, Im sick of getting them daily.

_________________
Keep this site alive! Donate!


June 15 2004, 9:34 PM
Profile WWW
Forum Moderator
User avatar

Joined: February 11 2001, 3:01 AM
Posts: 2651
Location: baltimore,md usa
Reply with quote
Post Re: anyone else having virus issues from this board???
yeah dont get mad @ barry or other people some of them tricky viruses send em out with out u know it was sent

also....here was the greatest thing in my office......"UHHHHHH this says possible virus...what do i do" i said deleted...then i heard woops

_________________
Jason Danaher
Please Help Support MX-3.com
MX-3.com Online Store - http://www.mx-3.com/osv3
CafePress - http://www.cafepress.com/mx3com


June 16 2004, 12:03 PM
Profile ICQ YIM
Supporting Member
User avatar

Joined: November 08 2000, 3:01 AM
Posts: 230
Location: St. Louis, MO
Reply with quote
Post Re: anyone else having virus issues from this board???
I think STEEB has something going on. I clicked on a link in his sig and all of a suddent 50 internet explorer programs popped up and I couldn't get rid of them. Had to turn off the computer without properly shutting down first. I tried to send him an email, but I don't think he recieved it.... Just trying to let him know....

<small>[ June 17, 2004, 08:11 PM: Message edited by: fieval79 ]</small>

_________________
John Van Camp

My new project!! When will she come alive????


June 17 2004, 9:10 PM
Profile
Junior Member

Joined: July 26 2005, 6:36 AM
Posts: 2
Reply with quote
Post 
valtrex - http://www.bestrxpills.com


October 15 2005, 12:18 AM
Profile
Junior Member

Joined: July 20 2010, 5:45 AM
Posts: 1
Reply with quote
Post Re: anyone else having virus issues from this board???
I had that problem too and I solve it with the help of Kaspersky. I installed it scan my Pc and then clean it and now I have no problems at all. :) You should try it too.http://www.trustdownload.com/Antivirus- ... y-7.0.html


July 20 2010, 5:49 AM
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 12 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.