Donate to the MX-3.com Forums
View unanswered posts | View active topics It is currently September 22 2019, 11:50 PM



Reply to topic  [ 8 posts ] 
 What's wrong? 
Author Message
Senior Member
User avatar

Joined: March 11 2009, 3:44 PM
Posts: 2067
Location: Back in Buenos Aires, Argentina
Reply with quote
Post What's wrong?
For the last couple of weeks, every day or two I get signed off, and have to sign in again. What's wrong?

For the record:

    I knox of the "keep me logged in" box, and I'm checking it every time
    There's nothing wrong with the cookies in my computer
    I'm always signed in into several forums, facebook, etc, and have no problems there

Is anybody else having this issue?
How do I solve it?

Thanks in advance. :)

_________________
U28sIG5vdyB5b3UgYWxzbyBrbm93IGJhc2UgNjQuLi5odWg/DQpTSE9XIE9GRiEhIQ==

"The more I know man, the more I love my dog."

Diogenes of Sinope.


May 06 2013, 3:25 AM
Profile
Senior Member
User avatar

Joined: December 30 2008, 4:41 AM
Posts: 2504
Location: Calgary, Alberta, Canada
Reply with quote
Post Re: What's wrong?
it happens to me from time to time, about once a week.

_________________
Worklog: viewtopic.php?f=46&t=70628

Image


May 06 2013, 4:11 AM
Profile
Supporting Member
User avatar

Joined: October 08 2009, 5:35 PM
Posts: 5200
Location: Eugene, OR
Reply with quote
Post Re: What's wrong?
I always check the box, and have to sign in every single time I visit the page after ~30 minutes away.

_________________
'12 Challenger R/T Plus w/ STP - 3.92 w/ Limited Slip, Shorty headers, SkipShift delete, Clutch Delay Valve delete, Hurst STS, RAM Clutch Adjuster, StopTech 6 Piston Brakes, Sticky Nittos, Tuned

'92 GS 5 spd - Straightneck KL, 67mm TB, MegaSquirt, Coilpacks, 5 lugs, Speed6 brakes, FD wheels, wiretuck, progressive coilovers, shorty headers w/ custom collector, AEM WB, 2.5" straight, Borla XS
Deleted: VAF/Power Steering/Air Conditioning/EGR/ABS/Auto Seatbelts/etc


May 06 2013, 4:17 AM
Profile
Senior Member
User avatar

Joined: March 11 2009, 3:44 PM
Posts: 2067
Location: Back in Buenos Aires, Argentina
Reply with quote
Post Re: What's wrong?
Yeah, but it's not normal. I have spent MONTHS in here without having to sign back in.

Maybe it'd be a good idea to scan the system for spyware... :shrug:

_________________
U28sIG5vdyB5b3UgYWxzbyBrbm93IGJhc2UgNjQuLi5odWg/DQpTSE9XIE9GRiEhIQ==

"The more I know man, the more I love my dog."

Diogenes of Sinope.


May 06 2013, 4:19 PM
Profile
Regular Member
User avatar

Joined: November 18 2007, 4:05 PM
Posts: 1580
Location: Crown Point, IN (Chicago area)
Reply with quote
Post Re: What's wrong?
No issues here except trying to sign in from my phone. That just doesn't happen, lol.

_________________
'95 MX-3 RS - Project "Déjà Vu"
'93 MX-3 GS - SOLD!
'93 MX-3 GS SE - Parts car!
'94 MX-3 GS - Scrapped
'94 MX-3 RS - Scrapped
'96 Sunfire SE - Collects dust
'03 Sunfire SE - Deathtrap
'95 Cavalier Base - Collects dust
'94 Thunderbird LX - Collects dust
'89 Mustang GT - SOLD!


May 06 2013, 6:11 PM
Profile ICQ YIM
Senior Member
User avatar

Joined: September 10 2001, 2:01 AM
Posts: 8704
Location: Spokane, WA
Reply with quote
Post Re: What's wrong?
Maybe try clearing your cache/temp folder and then sign in again.

_________________
Magnum s/s lines, strut bars, carbon fiber bezel, indiglow gauge, Sony Xplod, inverted c/f hood, SRD lower tie bar '93 GS SE '95 Cobra SVT #2722 '68 Charger R/T 440
http://www.cardomain.com/id/mitmaks
Image


May 06 2013, 7:03 PM
Profile ICQ YIM WWW
Senior Member
User avatar

Joined: March 11 2009, 3:44 PM
Posts: 2067
Location: Back in Buenos Aires, Argentina
Reply with quote
Post Re: What's wrong?
mitmaks wrote:
Maybe try clearing your cache/temp folder and then sign in again.



I could try that.
Gotta find out how. I'm using Ubuntu...

_________________
U28sIG5vdyB5b3UgYWxzbyBrbm93IGJhc2UgNjQuLi5odWg/DQpTSE9XIE9GRiEhIQ==

"The more I know man, the more I love my dog."

Diogenes of Sinope.


May 06 2013, 9:54 PM
Profile
Regular Member
User avatar

Joined: February 10 2013, 11:05 AM
Posts: 486
Location: Allegan, MI
Reply with quote
Post Re: What's wrong?
Inodoro Pereyra wrote:
mitmaks wrote:
Maybe try clearing your cache/temp folder and then sign in again.



I could try that.
Gotta find out how. I'm using Ubuntu...


Still Firefox browser should be close to same set up... I used a lot of Linux systems...

_________________
Mazda3 2012 - my NEW DD :mrgreen:
Mazda MX-3 RS 1992 - my project
Ford Focus SE 2010 - sold
Ford Focus SE 2003 - sold

Mazda MX-3 RS 1994 - sold :(


May 08 2013, 9:09 AM
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 8 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.